Учасниця шоу" Холостяк " запросила своїх шанувальників на спільну вечерю. Умови вона оголосила на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Реаліті-шоуь "Холостяк-11" далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юлія Бельченко / фото : instagram.com/julz_seven/
Юлія Бельченко / фото : instagram.com/julz_seven/

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раптово вона вирішила запросити своїх двох найбільш активних передплатників ресторан Києва. При цьому місце буде обрана спільно.

Зустріч відбудеться 19 червня наступної суботи. Місце виберемо разом. Умова: 19 Червня ви будете присутні в Києві. Двох переможців оберу 17 червня в коментарях під одним з майбутніх постів. P. S. будуть і інші сюрпризи, але про це пізніше😉 щиро люблю вас і обіймаю
,- повідомила вона.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.