В одному з відділень поштової служби доставки "Нова Пошта" в українській столиці дівчина потрапила в дуже незручну ситуацію. Виявилося, що при отриманні важливих документів вони виявилися намочені, з цвіллю і розмитими печатками.

Також українка поскаржилася, що їй не хотіли віддавати документи навіть у такому жахливому стані, поки не було оплачено доба за "зберігання".

Про це стало відомо завдяки новому зверненню незадоволеної клієнтки "Нової пошти" на порталі для відгуків "Otzovik".

Порвані документи, скріншот: YouTube
Порвані документи, скріншот: YouTube

"Пересилали документи з іншого міста України. Пакет прийшов мокрий, з цвіллю, розмитими печатками. Не віддавали, поки не заплатили за день зберігання. Дуже шкода, що робота Нової Пошти стала бажати кращого, обман, немає контролю. Є два відео, дуже шкода, що немає можливості показати, але на ютюбі", — пише незадоволена клієнтка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Порвані документи, скріншот: YouTube
Порвані документи, скріншот: YouTube

Дійсно, клієнтка опублікувала на платформі YouTube відео тривалістю в 9 секунд, як доказ:

Раніше повідомляли, "Нова пошта" пробила чергове дно доставки до дверей: "Після інфаркту на п'ятий поверх...".

Як повідомляв Знай.uа, "Нова пошта" оголосила про нововведення: тепер це зможе зробити кожен українець.

Знай.uа писав, українець у відділенні "Укрпошти" став свідком комунальних баталій: пенсіонери на сходинках, спека і зламані комп'ютери.