Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників всілякими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

В основному жінка викладає пристрасні і пікантні знімки, зроблені на тій чи іншій фотосесії. Можна помітити, що Ірина дуже любить чорно-білий формат фотографій.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

А зараз Сопонару знову порадувала матеріалом, зробленим на студії. Про це можна здогадатися завдяки публікації з великою кількістю знімків на сторінці фотографа.
Знаменитість постала в вбранні подібному тому, в якому Руслана Лижичко завоювала сцену "Євробачення" в 2004 році. Але, за словами автора, він надихнувся Шакірою і її образом в одній з відео-робіт.

"Голова в хмарах ☁️️ ️ ️ ️ @khomenvolodya @ruzhaya_vi", - пише Ірина Сопонару.

"З кліпу Шакіри копія)", "Шакіра по українськи,😜😜😜😜😜😛😛😛😛", "Краса❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥", "Ух Ти моє сонечко👏👏❤️❤️😍😍", "❤️ красива❤️", "💋💋💋💋💋шикарна красуня як завжди🔥🔥🔥🔥🔥", "Цікавий образ❤️😍", "Я уявляю дикий захід, мадемуазель ковбой - напевно пояс підказав мені, а де ж ваш завзятий кінь)", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, подружка Олени Кравець з "Кварталу 95" Ірина Сопонару знайшла щастя в коротких шортиках: "Оточують красиві"

Як повідомляв Знай.иа, подруга Ткача з кварталу Сопонару оголила гнучку спинку, не до жартів: "Горять дві іскорки..."

Також Знай.ua писав, "Не впізнати...": Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" перетворилася на "Чорну даму"