Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Зірка хоче за прикладом минулої "Холостячки" Ксенії Мішиної знайти своє кохання.

На офіційній сторінці телеканалу СТБ в соцмережі Instagram поділилися фотографією зі зйомок другого сезону, на якій зображений ведучий Григорій Решетник у білому смокінгу і класичних чорних брюках.

"Здається, тільки вчора завдяки телеканалу СТБ на українському ТБ народився проєкт "Холостячка", а сьогодні ми вже приступаємо до зйомок другого сезону! Він буде феєричним та незабутнім. Адже наша головна героїня – Злата Огнєвіч, а над проєктом працює найкраща команда країни. Впевнений, зовсім скоро Україна стане свідком нової історії кохання", - зазначив Решетник.

Як відомо, в минулому сезоні головною героїнею була зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка зараз будує відносини з переможцем проекту Олександром Еллертом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч вже у справі: Григорій Решетник злив перші кадри "Холостячки".

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник зробив зворушливе зізнання своїм шанувальникам: "Мій світ".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник показав свою маленьку копію: майбутній "Холостяк".

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник придумав заняття дітям на літо: "Щоб вчилися краще".