28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. На сторінці проекту з'явилося невелике відео-інтерв'ю, в ході якого дівчина відповіла на питання, що цікавлять фанатів.

Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram

"Мені Міша дуже сподобався, він проявив до мене турботу, увагу. Пам'ятаю наш перший індивідуальний розмова. Він був дуже веселим, ми багато жартували. І, звичайно ж, мені запам'яталися його блакитні очі. З Розалі я не підтримую зв'язок, наші дружні стосунки закінчилися ще на проекті. Для мене, як на проекті, так і після нього, було дуже багато неприємних відкриттів, тому таких людей я, поруч з собою, бачити не хочу. Я знайшла в собі сили, щоб зважитися відпустити в собі Мішу, але для того, щоб це питання не викликало у мене емоції, мені, звичайно, потрібен час. Зараз ще присутній образа, злість, розчарування в цій людині. Думаю, з часом я все-таки зможу прийняти цю ситуацію і повністю звільнитися. Чесно, я не знаю (чи залишилися почуття до Міші). І думати, чесно кажучи, про це мені неприємно", - каже Юлія "Зайка", відповідаючи лише на частину із заданих шанувальниками "Холостяка" питань.

"❤️❤️❤️❤️", - написала в коментарях лише одна користувачка.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, відкинута Юля "Зайка" швиденько влізла у весільну сукню після фіналу "Холостяка": "Дуже рада нашому знайомству"

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" задумалася про побачення після "Холостяка": кличе найактивніших

Також Знай.ua писав, Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи"