Колишній чоловік співачки Ані Лорак (Кароліни Куєк), турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу поділився з багатотисячною аудиторією сімейним знімком, на якому він зображений з 10-річною донькою Софією і невідомою жінкою в машині.

Як відомо, два роки тому українська співачка Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу офіційно розлучилися. У шлюбі зіркове подружжя, у яких в 2011 році народилася донька Софія, прожили дев'ять років.

Причиною розриву стала зрада бізнесмена – його помітили в компанії моделі Яни Бєляєвої в одному з київських клубів. Співачка не витримала зради коханої людини і прийняла рішення про розлучення.

З тих пір дочка їздить на вихідні з Мурату, весело проводячи з ним час. Цього разу колишній Ані Лорак забрав дівчинку в поїздку. Сімейка їде в машині в невідомому напрямку.

донька Ані Лорак і Мурата Налчаджіоглу, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Мурат Налчаджіоглу, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак показала Мурату, кого він втратив: "Люблю тебе". Співачка зворушливо привітала свою доньку з днем народження.

Нагадаємо, дочка Ані Лорак і Мурата в 10-річчя "забула" про зіркову маму: "Народжувала ж вона". Донька Ані Лорак Софія виставила зворушливе відео на честь дня народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Ані Лорак вразила різкими змінами зовнішності: Мурат допоміг.

Також портал Знай.uа писав, що колишній Ані Лорак Мурат схаменувся і захотів неможливого: "Час віри в чудеса".