У мережі показали найсмішніші цитати абітурієнтів з ЗНО. Чим дивували школярі цього року.

Після того, як були перевірені роботи ЗНО з української мови, викладачка зазначила, що приблизно 20 відсотків учнів не розуміють елементарного поняття, а саме, що таке стереотип.

Дарина Дмитрієва висловилася на цю тему на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Жінка зазначає, що тема власного висловлювання в цьому році була одна з найлегших за останні роки, але, навіть незважаючи на це, вони отримали величезну кількість дивних робіт.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Як можна трактувати фрази" Стереотип - це злий і погана людина "або"я себе відношу до позитивного стереотипу, тому що мені це подобається"?"- розповіла вчителька.

Школярі, скріншот: Youtube
Школярі, скріншот: Youtube

Вона також навела кілька найсмішніших прикладів, якими дивували колишні школярі. Цікаво, чи винен у такій підготовці коронавірус і дистанційне навчання.

"А зараз моє типу есе на тему стереотипи";

"Китай заснував локшину";

"Борщ передається з покоління в покоління";

"Негативні стереотипи роблять мітинги";

"Стереотипи з'їдають народ зсередини".

Нагадаємо, що в Україні вже завершується етап ЗНО, і тепер абітурієнтів чекає або додаткова сесія, або просто результати. Ось, з іноземної, математики і фізики результати прийдуть вже в четвер, 17 червня, а з інших предметів 24 і 25 червня.

Раніше повідомляли, киян попередили про зміни в роботі онлайн-сервісу: як тепер оформити субсидію.

Як повідомляв Знай.ua, адвокат пояснила, чому можуть зменшити розмір аліментів на дитину: "якщо ви витратили…".

Знай.ua писав, українських пенсіонерів змусять подавати декларації :" за продаж на ринку".