В'ячеслав Узєлков, відомий український боксер і телеведучий, став учасником нового сезону телешоу "Одруження наосліп", який вже стартував на телеканалі "1+1".

Парою на проекті Узєлкову обрали фітнес-маму Юлію Черницьку, яка виховує чотирьох дітей. Старша 13-річна дочка від першого шлюбу, а середня і двійнята від другого.

"В основному жінки думають, що якщо я народила, то я повинна бути товста, нечупара, там в халаті. Я своїм прикладом допомагаю жінкам схуднути. Пам'ятати про те, що вони жінки",- каже Юлія.

Як розповіла жінка, то у відносинах вона завжди занурювалася в чоловіка, була готова на багато заради нього і робила все, щоб якось змінитися.

"У відносинах я просто занурювалася в чоловіка. Я на багато що була готова. Я ходила на безліч тренінгів, на семінари. Я дуже сильно схудла і придбала досить спортивний обрис тіла",- розповіла фітнес-мама.

Популярні новини зараз
Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відносини з юним чоловіком не склалися через його зради.

"Чоловік дозволяв собі спілкування з іншими жінками. Мені скидали фотографії, коли він спить поруч. І коли я дзвонила - брали трубку інші жінки. Ясна річ, що це не сусідка", - зізналася Черницька.

За її словами, вона дуже вірна, як її мати. А зради для неї занадто болючі.

"Я дуже вірна, як мама моя. А коли мені зраджують, то це дуже боляче для мене. Я не розумію за що. Я плакала, я принижувалася",- розповіла Юля.

Жінка вже 2,5 роки одна і їй дуже хочеться закохатися, але їй це складно зробити, адже потрібен час щоб дізнатися і придивитися до потенційного обранця.

"Мені потрібен чоловік для сім'ї. Не той, який буде ходити по вулиці і думати:"О, цікава жінка пішла". Він буде йти поруч зі мною і говорити: "Ти у мене найкраща".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В'ячеслав Узєлков помстився колишній Марині Боржемській, подарувавши серце іншій: "кричав на весь світ..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Узєлков після розлучення з Боржемською шукає дружину в проекті" Одруження наосліп": "кричав, що люблю"

Також «Знай.иа " писав, що Марина Боржемська зізналася, чому насправді пішла від Узєлкова: підняв руку-зібрала речі