На сайті президента України з'явилася нова петиція, в якій йдеться про підвищення матеріальної допомоги для людей, у яких є різні групи інвалідності.

З повним текстом ініціативи можна ознайомитися перейшовши за наступною посилання.

Автором став Слободян Василь Євгенович, і за кілька годин ініціативі вдалося зібрати 19 підписів, з 25 тисяч необхідних.

У тексті петиції йдеться про підвищення матеріальної допомоги для людей з різними групами інвалідності, а також про безкоштовне обов'язкове лікування.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Якщо людина з обмеженими здібностями приймає рішення відмовитися від лікування, відшкодувати всю суму на руки в якості матеріальної виплати.

Пільги для інвалідів: джерело: YouTube
Пільги для інвалідів: джерело: YouTube

Сума допомоги, на думку автора ініціативи, повинна бути не меншою, ніж виділяється на оздоровлення депутатів тієї допомоги, де проживає громадянин.

Пільги для інвалідів: джерело: YouTube
Пільги для інвалідів: джерело: YouTube

В українців є ще близько трьох місяців на те, щоб підтримати цю петицію, або ж навпаки. У разі, якщо буде зібрано необхідну кількість підписів, президент України Володимир Зеленський буде зобов'язаний її розглянути, і вже винести своє рішення.

Нагадаємо, раніше Глава Мінсоцполітики Лазебна розповіла, як зміниться держдопомога: "розтин" депозитів, 40% до пенсії і чесні субсидії

Як повідомляє портал "Знай.uа" Українцям розповіли про нові правила отримання субсидії: що ще додали в Мінсоцполітики

Також "Знай.uа" писав, що "Почуй мене": голова Мінсоцполітики Лазебна презентувала нові сервіси для українців з вадами слуху