У суботу, 12 червня, по всій Україні буде тепло, але місцями хмарно і дощитиме. У більшості областей очікуються грози.

Як повідомляє Укргідрометцентр, в Центрі і на Півдні країни буде сонячно. Максимальна температура буде в межах +24 +26 градусів.

У східних областях і в Херсоні прогнозують дощі з грозами. Уточнюється, що негода буде в Херсонській, Полтавській, Харківській, Дніпровській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в цих регіонах, крім грозових дощів, можливі шквали вітру і град. Однак у Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській областях і в Криму буде сонячно.

"Грозових опадів вистачатиме, проте вздовж смуги Чернігівщина – Київщина – Черкащина – Одещина і в Криму буде багато сонця, переважатиме суха погода. Тому, якщо хочете кудись рвонути – вже сьогодні варто вивчати, що може зацікавити в цих регіонах", – написала Діденко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві в суботу буде сонячна погода. Температура повітря в столиці складе +21 +24 градуси.

Народний прогноз погоди в Україні

12 червня відзначається день пам'яті преподобного Ісаакія-сповідника. Наші предки спостерігали за павуками: якщо павуки посилено працюють в цей день, значить погода змінюватиметься. В цей час цвітуть шипшина і жасмин.

погода 12 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.