Відомий російський телеведучий, шоумен, новоспечений батько, а також колишній чоловік покійної Жанни Фріске, Дмитро Шепелєв опублікував новий пост в якому розповів історію однієї сімейної пари.

Відповідний пост з'явився на сторінці шоумена в Instagram, де за його життям стежать понад 340 тисяч шанувальників.

Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram
Дмитро Шепелєв, скріншот: Instagram

"Чоловік прийшов змучений з роботи, машинально з'їв відбивну, не відриваючись від комп'ютера. Перевірив пошту відповів, на купу листів.

- Пап, пап, ну глянь, що я намалювала! - танцювала дочка у його спини.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

- Хороший малюнок, - сказав тато і знову сунувся в комп'ютер.
- Саша, ти міг би пограти з нею?- попросила дружина.- Я хотіла б сходити в душ.
- Звичайно, - сказала спина чоловіка.

Дружина пішла у ванну, і вже звідти почула звуки мультиків, які включив чоловік дитині.

Потім він поклав в рюкзак боксерські рукавички, шолом, капу, воду (пошкодував що фільтр знову порожній), довго шукав свої бинти для рук, дуже злився. Підняв на вуха весь будинок, щоб їх скоріше знайти.

- Ти йдеш на фітнес? Ти міг би хоч раз його пропустити і повечеряти з нами? Я весь день тебе не бачу, І ось ти знову йдеш! - дружина вибухнула і почала плакати. У сльозах вона розповідала, скільки разів за день плакав молодший, скільки годин вона недоспала, що старша знову хворіє і витягла їй всі нерви. Що вона від цього втомилася і хоче просто побути в суспільстві чоловіка, а не дітей.

Сім'я, фото: Pixabay
Сім'я, фото: Pixabay

- Ти не граєш з дітьми, вони тебе навіть не бачать! - кинула вона останній камінь.

Чоловік поклав в рюкзак з боксерськими рукавичками і спокійних вимовив:
- Сказати тобі скільки я за сьогодні зробив? Я з'їздив за ліками для тебе. Прочитав лекції, зробив 3 презентації, написав главу книги, записав дітей до лікаря. Потім я поїхав за соками для Маші і приніс 40 пачок соку і на собі.

Він перерахував ще десяток справ, про які дружина не підозрювала, і на очах у неї заблищали сльози каяття. Виявляється, чоловік вирішує її проблеми кожен день. Про деякі з них вона навіть не підозрює, тому що він вирішує їх швидше, ніж вона помітить. Він платить за квартиру і поодинці розбирається з кредитами, документами, страховками, соціальними виплатами.

- Тепер я хочу, нарешті, відпочити і піти на фітнес. Тому що хочу тримати себе у формі. І за це отримав, - ображено закінчив чоловік.

- А ти міг би... вирішувати поменше проблем? Нехай краще я буду вирішувати половину з них. Або разом. Або нехай навіть ці проблеми не будуть вирішені, але тільки прошу тебе, вечеряй разом з нами! Спілкуйся з нами! Відпочивай з нами! У мене виросли б крила, і я вирішила б 1000 проблем якби я бачила твоє обличчя,а не спину, коли ти за комп'ютером. Коли я останній раз бачила твої очі? Я більше так не можу. У мене дійсно немає сил нічим займатися. Навіть погладити білизну .

Чоловік не пішов на фітнес. Весь вечір він грав з дітьми. Він зробив це для дружини. Перед сном вони поговорили і зрозуміли: вони виграють обидва.
Їм не вистачає один одного. І виникає страшна річ-самотність у шлюбі", - поділився історій телеведучий.

"Що ви думаєте про цю статтю? Знайома ситуація? Що б ви порадили?

Дивіться карусель 👉 🏼 ", - запитав у своєї аудиторії Шепелєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдівець Фріске відвіз підрослого сина на інший край Землі- " щасливіше буде…"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дмитро Шепелєв "відвоював" у батьків Жанни Фріске елітну квартиру: суд прийняв рішення

Також «Знай.иа " писав, що Колишнього Фріске Шепелєва почало нудити від людей після весілля і народження дитини: "Ну не...."