Актриса студії "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати шанувальників різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч фоловерів.

Цього разу знаменитість зізналася, що почала слухати перед сном гіпноз, завдяки якому почала висипатися.

Як зізналася Булітко, хоч їй і подобається, що вона почала йти в глибокий сон, але також їй трохи страшно від того, що вона не знає, що відбувається з нею і її підсвідомістю в цей момент.

"Гіпноз.... хтось стикався з цим?
😴Останні 2 тижні слухаю перед сном гіпноз. І, дійсно, стала йти в глибокий сон, чого не було раніше.
Зізнаюся чесно, це мене трохи лякає. Тому, як не розумію, що відбувається в той момент,, і як це може впливати на мене і мою підсвідомість.
Але, висипатися стала, як немовля 😊 чому дуже рада, тому, що хронічний недосип спостерігала у себе досить давно.
А що ви думаєте про гіпнотичних маніпуляціях?
У когось був такий досвід?",- написала артистка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Знімок - �🔥�. З гіпнозом не стикався, але було б цікаво спробувати, тому що безсонні ночі стали постійним явищем", "Йога - нідра допомагає добре, перед сном", "по-моєму непогане рішення наболілої проблеми, я б теж спробувала. І, Викуля, Фото дуже стильне🔥) ну втім як завжди😉!", "Дивись найпотаємніше не розбовтай", " При Вашій робочому навантаженні, коли пам'ять перезавантажена просто необхідно глибоке розслаблення. Якщо ви не займаєтеся йогою то гіпноз це те ж сама релаксація або медитація. І думаю, що погано про тут нічого немає. Ну це чисто моя думка. 😄 🙏 ❤ ️ ",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка "Дизель шоу" Булітко "вийшла заміж" за Сморигіна, фанати в захваті: "Краща пара!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко перетворилася на красуню з 80-х: коротка стрижка і макіяж-світлофор

Також «Знай.иа " писав, що "Віка і котики": зірка "Дизель шоу" Булітко вирушила у відпустку заради тенісу і барабанів