Відомий український психолог Наталія Холоденко повідомила, що сьогодні, 11 червня, відзначається день пристрасті.

Про це вона написала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать майже півмільйона людей.

"Сьогодні день пристрасті. Чи втрачали ви її у відносинах і вдавалося повернути? За який час вдавалося відновлювати вогник?",- поцікавилася у своєї аудиторії Холоденко

"Пристрасть повертається, мені здається, коли є загроза втратити людину. Якщо обидва постараються, то все відновитися. А якщо" гра в одні ворота", то безрезультатно", " з чоловіком 11 років - 3 дітей. А пристрасть все ще горить🔥 🔥 🔥", " після 9 років шлюбу вдалося повернути пристрасть з іншим чоловіком😅", " ❤ ️пристрасть вона відразу або є або її зовсім немає!неможливо притягнути за вуха це почуття! Вона не керована!я дуже знаю про що говорю!Всім щастя і любові взаємної!", "Вдалося повернути пристрасть, коли на горизонті з'явився суперник 😍", " у мене не виходило. Намагатися. Але я бачила натягнутість у відносинах. Поцілунки при розставанні і зустрічі, обнімашки, залицяння. Але все так театрально. Кожен старається, але вже не те. "Розбиту чашу не склеїш", - писали в коментарях фоловери.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Заміжня учасниця "Танців з зірками" Холоденко з'явилася в компанії колишнього Ірини Білик: "стан закоханості"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко згадала страшне після смерті тата: "я хвора або на мені прокляття?"

Також «Знай.иа " писав, що Легенда "Танців з зірками" Холоденко прийшла на "Холостяк": "не розумію, але вчуся"