Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік не особливо часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч користувачів.

Нещодавно 55-річний артист поділився у своїх Insta Stories роликом, в якому він постав у напівголому вигляді з рушником на плечі. Віктор зізнався, що ходить в лазню з друзями щочетверга. І цей раз не став винятком, незважаючи на те, що його молода дружина Катерина Репяхова скоро повинна народити йому хлопчика.

Крім того, на опублікованому фото можна побачити безліч ситних українських страв. Павлік назвав це "перекусом" перед лазнею.

"Вітаю вас, шановне панство! Доброго здоров'я всім, люди добрі! Сьогодні четвер, і як завжди у нас банний день. Ми з друзями паримося в лазні, купаємося в річці Дніпрі. Прекрасна водичка. Всіх з легким паром і здоров'я всім!" - сказав на відео Павлік.

Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

перекус Віктора Павліка, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що дружина Віктора Павліка сильно захворіла перед пологами: "Перемерзла". Катерина Репяхова повідомила погану новину.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка показала, як готується до пологів: "Для ведмедика".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня дружина Віктора Павліка пригадала, як він пішов до коханки: "Земля пішла з-під ніг".

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік зробив дружині сюрприз перед пологами: запам'ятає на все життя.