Тетяна служить бойовим медиком в окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського з 2019 року. Дівчина щодня надає медичну допомогу військовим на передовій. Її історію розповіли в пресслужбі операції Об'єднаних сил.

"Намагаюся виконувати завдання якнайкраще. Маю все необхідне для своєї роботи. Завжди мріяла стати медсестрою, а згодом подумала, що бути військовим медиком – ще цікавіше. Про свій вибір не жалкую. Це важлива і відповідальна праця", - поділилася Тетяна.

За її словами, в армії завжди є можливість вчитися і розвиватися.

"Я пройшла серйозну підготовку. Під час навчання відпрацьовувала надання допомоги в умовах, максимально наближених до бойових. Доводимо свої дії до автоматизму, вчимося діяти так, аби обстріли і вибухи не відволікали від виконання завдання. Досвідчені колеги також завжди готові надати підтримку. Ми прагнемо надавати медичну допомогу якнайкраще, адже життя і здоров’я захисників України – найвища цінність для них, для їхніх родин, і для нас, військових медиків", - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, 22-річна військова трагічно загинула на Донбасі: "Війна забрала молоде серце".

Як повідомляв портал Знай.uа, капітан "Грек" – ровесник незалежності і захисник Батьківщини: "Зрозуміло, хто для України ворог".

Також портал Знай.uа писав, як танкіст з душею музиканта підняв дух побратимів на Донбасі: "У бій за Україну".