Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

Там за її життям стежать понад 260 тисяч осіб, для яких зараз дівчина виклала відео. На ньому вона присутня не сама, а з однією із зірок "СТМПУ" і всіх попередніх сезонів, з Аллою Костромічовою.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"Я і @alla будемо на 2м заїзді models. camp 🙌 🏼 чекаємо тебе❤️", - пише Таня Брик у підписі до кумедної публікації.

Вона знаходиться поруч з Аллою, в руках у обох знаходяться рації, за допомогою яких дівчата вирішили оголосити, що також будуть присутні і на другому заїзді в таборі для юних моделей.

Це ж відео опублікувала у себе і Костромічова.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

"Сьогодні я найщасливіша дівчинка! Я з новою зачіскою і в обіймах улюбленої команди. Я так довго чекала цей день!", - написала вона.

"А поки дівчатка б'ються, ми тут шоу безкоштовне влаштуємо. Нас хлібом не годуй, дай шоу влаштувати. Кому шоу влаштувати?",- кажуть вони, бавлячись на газоні.

Нагадаємо, напівгола переможниця "СТМПУ" Таня Брик зізналася в гріхах багатьох дівчат: "1-2 рази на тиждень"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик стиснула свої груди без допомоги рук: "Ну круто ж, а?"

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала пристрасть у напівпрозорій білизні: "Богиня"