Відомий український комік і актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов є не особливо активним користувачем соціальної мережі Instagram, однак, іноді нові публікації все ж з'являються.

Там він зібрав не зовсім велику аудиторію, якщо дивитися на акаунти колег. За чоловіком стежить близько дев'яти тисяч користувачів, і постійно радіють, коли на його сторінці з'являються нові знімки.

Цього разу Олександр Пікалов вирішив показати свого улюбленого футболіста-сина Михайла. На фотографії хлопець бігає з м'ячем, поки опонент намагається його відібрати.

Знімок вийшов досить епічним, і можна подивитися, як зосереджений Михайло, який якраз в той момент опанував м'ячем. Фотограф вчасно підійшов туди, і встиг зробити знімок.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Улюблений футболіст Михайло Пікалов номер 66 Локомотив🤘 🤘 🤘" - підписав свою нову публікацію Олександр Пікалов.

Користувачі в коментарях почали писати свою думку про знімок:

"Кращий�🔥🔥🔥�";

"👏⚽🔝";

"😮відомих людей на прізвище Пікалів все більше😂, я не один такий👏";

"Пам'ятаєш як ми грали за клуб школярів"ДРУЖБА"? А яку форму нам видавали 😢 розтягнуті вигорілі на сонці червоні футболки 😂 😂 😂 ";

"Міша🙌 🙌 🔥 🔥 👏 👏".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що син Михайло народився 6 лютого 2006 року, хлопцеві взимку виповнилося 15 років. Олександр Пікалов уклав шлюб з Іриною ще в 2003 році, а познайомилися вони в Будинку піонерів, де чоловік працював сторожем і сторожем.

Нагадаємо, " Квартал 95" відправився на передову з " військовим туром": Донбас не залишився без пісень.

Як повідомляв " Знай.ua", Олександра Пікалова з "Квартал 95" зняли роздягненим в Авдіївці: "Не ходіть по мінному полю".

"Знай.ua" писав, Олександр Пікалов з "Квартал 95" зізнався в дурості і нервово закурив: "Серйозний дядько"