Відомий український співак, народний артист і чоловік вагітної блогерки Каті Репяховой, любить радувати своїх шанувальників різноманітними кадрами з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч людей.

Відомо, що зовсім скоро молода дружина артиста Катя Репяхова подарує Віктору Павлику сина Михайла.

Зараз же молода дружина артиста вирішила поспілкуватися з однією з підписниць в соціальній мережі Instagram і розповісти історію знайомства з чоловіком, скріншот листування вона виставила в своїх сторіз.

Катя Репяхова і Віктор Павлік / фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова і Віктор Павлік / фото: instagram.com/repyahovakate/

У Каті поцікавилися, чи не була це любов з першого погляду. Виявилося, що ні, у них з Віктором була швидше симпатія з першого погляду.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Я приїхала на концерт до Віктора в інше місто. Любов з першого погляду - навряд чи. Але симпатія з першого погляду - так", - написала Репяхова.

А познайомилися вони випадково, у них виявилися сусідні номери в готелі.

"Переписуюсь з підписницею. А ви це знали?",- підписала сторіз Катерина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина Віктора Павлика сильно захворіла перед пологами:"Перемерзла". Катерина повідомила погану новину, пов'язану з її здоров'ям.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павлика:"це не по-чоловічому". Про це Дружина Віктора Павлика зізналася в соціальній мережі.

Також «Знай.иа " писав, що Колишня дружина Віктора Павлика згадала, як він пішов до коханки: "Земля пішла з-під ніг". Колись Катерина Репяхова була коханкою Віктора Павлика, який був у шлюбі з Ларисою Созаєвої. Жінці стало страшно після того, як вона дізналася про наявність молодої пасії.