Фахівці попередили українців щодо їжі на пляжі. Вона може бути неймовірно небезпечною.

У всьому світі вже пройшло близько двох тижнем з початку довгоочікуваного літнього сезону, який означає Сонечко, спеку і відпочинок на пляжах біля моря.

Пляж в Туреччині, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Пляж в Туреччині, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Хтось збирається на курорти вже в червні, хтось в липні, а хтось в серпні. Однак зрозуміло лише одне, підготовку до довгоочікуваного морського сезону слід починати вже зараз.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Однак необхідно з уважністю звернути увагу на ті продукти, які продаються на відпочинку, передає телеграм-портал Новини.Live. Деякі можуть нести сильну небезпеку. Потрібно звернути увагу на кілька важливих правил.

  1. Якщо ви купуєте кукурудзу на початку літа-вона несвіжа, її заморозили ще минулого року і зварили зараз;
  2. Всі морепродукти - креветки, мідії, рапани та інші "морські ласощі" теж досить небезпечні, а в деяких випадках призводять до ботулізму;
  3. Солодощі теж не є "панацеєю" для голодного відпочивальника, адже на сонці даний продукт швидко псується.

Люди на пляжі, фото: Getty Images
Люди на пляжі, фото: Getty Images

Раніше ми писали про те, як "Холостяк" Заливако ледь не впав на землю через Ганну Богдан: "що за дівчинка".

Нагадаємо, Юля " Зайка "з" Холостяка "видала, як заробляє 40 тисяч на місяць:"ближче до справи". Юлія Бельченко розкрила секрети своєї професії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.