11 червня 2021 року розпочався довгоочікуваний Чемпіонат для всіх футбольних фанатів "Євро-2020", який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19).

У першому матчі між собою зіткнулися збірні Італії та Туреччини на стадіоні "Олімпіко" о 22:00 за київським часом. У підсумку господарі виграли з рахунком 3:0. У суботу відбулося цілих три поєдинки між Уельсом і Швейцарією, між Данією і Фінляндією, в ході якого сталося страшне - втратив свідомість лідер данської збірної - Крістіан Еріксен.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

За інформацією медиків, у нього зупинилося серце. Однак згодом, після довгих годин після події, стало відомо, що у нього є можливість дихати і навіть розмовляти. І третій поєдинок 12 червня 2021 року - Бельгія - Росія (3:0). Українці все ж чекають матч своєї збірної, який відбудеться вже сьогодні, о 22:00, проти Нідерландів.
За збірну України на самому початку, швидше за все, вийде Георгій Бущан (Динамо), Олександр Караваєв (Динамо), Ілля Забарний (Динамо), Микола Матвієнко (Шахтар), Віталій Миколенко (Динамо), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті), Сергій Сидорчук (Динамо), Руслан Малиновський (Аталанта), Андрій Ярмоленко (Вест Хем), Роман Яремчук (Гент) та Олександр Зубков (Ференцварош).

Збірна України з футболу, фото: Telegram
Збірна України з футболу, фото: Telegram

За збірну Нідерландів вийде Мартен Стекеленбург (Аякс), Дензел Дюмфріс (ПСВ), Юрріен Тімбер (Аякс), Дейлі Блінд (Аякс), Оуен Вейндал (АЗ), Френкі де Йонг (Барселона), Мартен де Рон (Аталанта), Джорджиньо Вейналдум (Ліверпуль), Мемфіс Депай (Ліон), Ваут Вегхорст (Вольфсбург) і 11 гравець залишається під питанням, так як до початку поєдинку стало відомо, що один з лідерів команди, Маттейс де Ліхт (Ювентус) - не зіграє в цьому матчі.

"Матч з Україною – це занадто рано для його відновлення. Якби це був фінал, ми, напевно, поставили б його, а так не хочемо ризикувати. Після цього у нас буде ще два поєдинки в групі. Маттейс вже близький до повної реабілітації і ми очікуємо, що він повернеться до складу в наступній грі", – заявляє наставник збірної Нідерландів Франк де Бур.

Матч можна буде подивитися на телеканалі "Україна" о 21:50 за київським часом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Збірна України з футболу, скріншот: Youtube
Збірна України з футболу, скріншот: Youtube

Нагадаємо, матч Євро-2020 перервали через втрату свідомості Крістіана Еріксена

Як повідомляв "Знай.ua", "Євро-2020" почався з перемоги Італії проти Туреччини: не залишили шансу в Римі

Знай.ua писав, УЄФА здивував "компромісом" щодо форми нашої збірної: більше Криму, Донбасу і "Слава Україні!"