У Києві, 12 червня, в районі Жулян загорівся причіп вантажівки з посилками "Нової Пошти".

Повідомляється, що НП сталася на території Київського терміналу "Нової Пошти".

Представники компанії вважають, що причиною пожежі могла стати одна з посилок, яку завантажили у вантажівку. У зв'язку з цим, "Нова пошта" пообіцяла компенсувати клієнтам заявлену вартість посилок, які знаходилися в цьому причепі.

"Компанія виплатить компенсації клієнтам згідно оголошеної вартості відправлення. Просимо клієнтів дотримуватися правил надання послуг і не відправляти заборонені до перевезення вантажі, адже це може нашкодити здоров'ю людей або іншим відправленням",- повідомили в прес-службі "Нової Пошти".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Волога, цвіль і розмиті печатки: Українка в "Новій пошті" попрощалася з важливими документами. Пакет c документами прийшов мокрий, з цвіллю і розмитими печатками

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Нова пошта" оголосила про нововведення: тепер це зможе зробити кожен українець. Тепер клієнти можуть самостійно через сайт Нової Пошти управляти своєю доставкою.

Також «Знай.иа " писав, що "Нова пошта" змушує своїх співробітників працювати понаднормово і штрафує за будь-яку провину: "Мінус 1500 гривень". Колишні співробітники "Нової Пошти" розповіли про жахливі умови роботи на компанію.