Відома українська співачка і YouTuber Jerry Heil любить радувати своїх шанувальників різноманітними фото і відео на своїй особистій сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 175 тисяч фоловерів.

Зараз красуня вирішила презентувати підписникам свою версію гімну України, який вона написала після того, як зійшлася на думці з шанувальниками, що діючий гімн "вводить в стан болю за державу".

"Згадала, що написала колись такий епічний тречок після того, як зійшлися з вами на думці, що діючий Гімн України вводить в стан болю за державу.

Без претензії на місце гімну, хлча з амбіцією😄 хто чує вперше? Як вам?

PS: хтось тоді, пам’ятаю, почув «ЗЕ-підтекст» в фразі «ліс ЗЕЛЕНІЄ»😂 я верещала весь вечір. Я НАВІТЬ ПОДУМАТИ НЕ МОГЛА!

це просто «ліс зеленіє», а не «ліс ЗЕленіє»😂

Люблю цей трек..🤗
", - написала виконавиця.

"Дуже хороша версія гімну була б❤️мурашки побігли🔥", " у мене Малі її напам'ять знають) довго була кохана ❤️", " ти дуже красиво співаєш молодець так тримати❤️❤️❤️😍😍", "Вау! Відчуваю, що буде неофіційним «молодіжним» гімном 😍🇺🇦", "Безумовно це надихаючий, щирий справжній гімн! Хочу жити почувши цю музику та слова, талант!", "Також люблю цей трек 💛 Він надихає", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

@jerryheil

Як вас такий варіант Гімну? #гімнукраїни #jerryheil

♬ original sound - Jerry Heil

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Jerry Heil зізналася, що зібралася кинути Україну: "потрібно 18 тисяч доларів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юлія Мендель після відходу від Зеленського зважилася на побачення з Jerry Heil: разом виглядають щасливими

Також «Знай.иа " писав, що Головна незаймана країни Jerry Heil може стати майбутньою "Холостячкою": "Каса вільна і вона чекає тебе"