Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Зараз жінка вирішила поговорити щодо проведення часу, присвяченого духовній практиці, і перезавантажень, пов'язаних з ретритом. Вони дозволяють усвідомити реальне життя і ілюзорний світ, яким виступає наша рутина.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Instagram
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Я так довго шукала шлях до пізнання себе, ту дорогу, яка буде мені відкривати і показувати справжні призначення і бажання. І я абсолютно переконана в тому, що потрапляючи на такий шлях ви просто вже ніколи не зможете з нього зійти. Це як "чистий кайф"! А знаєте чому? Тому що там про любов! Про любов і прийняття себе! Про безумовне щастя, яке особливо сильно відчувається поки що саме в такі моменти, але я дуже сподіваюся, що буде відчуватися завжди", - пише Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Після цього "Холостячка" заявила, що віра в існування того, що відбувається з оповідей з'являється навіть у найзапекліших скептиків після потрапляння в цей внутрішній простір. Ксенія вже готується до наступного ретриту, після якого повідомить про це, бо її місія - робити себе і всіх навколо щасливими.

Нагадаємо, Еллерт здійснив Екстремальний подвиг заради "Холостячки" Мішиної: п'яти в дірочку

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина видала, чим займається вранці з Еллертом, і це не інтим

Знай.ua писав, Еллерт показав, яка "Холостячка" Мішина в ліжку: "Домовилися о 5 ранку"