Надя Дорофєєва, відома українська поп-співачка, дала свій перший сольний концерт у Києві. Співачка зізналася, що через ангіну у неї були проблеми зі зв'язками за тиждень до концерту.

Чому вона дуже схудла перед концертом, зізналася Дорофєєва в інтерв'ю Каті Осадчій.

"За тиждень перед концертом у мене почалися проблеми зі здоров'ям, у мене почалася ангіна. І проблеми зі зв'язками. Тому перед виходом сьогодні у мене були і уколи, і заливки. Ще три дні тому мені було важко співати. Через хворобу я випала на п'ять днів, а це дуже багато перед концертом», - розповіла співачка.

Її хвороблива худорба не сховалася від ведучої "Світського життя".

"Ти змінила сьогодні два наряди. Обидва дуже сексуальні. Чи то через хворобу, чи то ще чомусь, але здається, що ти стала ще менше", - зазначила Осадча.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я завжди худну перед якимись важливими заходами, наприклад, перед весіллям, перед концертом групи" Время и стекло " в Палаці спорту, і зараз точно так же. Але це не через нерви, а через те, що дуже багато роботи»,-зізналася Дорофєєва.

Нагадаємо, вагітна Катя Осадча в сукні кольору фуксії насолодилася райським відпочинком

Як повідомляв Знай.uа, вагітна Катя Осадча видала, чи збирається в декрет: "Трохи відпочинку"

Також Знай.uа писав, вагітна Катерина Осадча обтягнула кругленький живіт купальником: "Зливаюся з природою"