Учасниці шоу" Холостяк" порадували шанувальників спільним відео. Воно з'явилося на офіційній сторінці в Тікток.

Реаліті-шоу" Холостяк-11 " далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Ганні Богдан. У пост-шоу " Холостяк. Життя після проекту" з'ясувалося, що вони живуть разом і навіть поїхали на відпочинок до Туреччини і проводять час в елітному готелі.

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Однак з'ясувалося, що не все так однозначно добре. Нещодавно Антоніна-Джессіка опублікувала в соцмережі Тікток, де вона з іншими учасницями одинадцятого сезону Танцюють під композицію Джастіна Тімберлейка. Свій пост вона підписала"юні тіктокерши".

@antoniajessica95

Юные тиктокерши 😝 #холостяк #холостяк11 #танцуютвсе #холостячки

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще
♬ SexyBack (feat. Timbaland) - Justin Timberlake

У танці взяла участі як сама Джессіка, так і Катя Жук, Анна Богдан. Пильні глядачі відзначили, що переможниця останнього сезону не носить обручку.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram
Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

"Які юні? Ви на 35 виглядаєте"; "Краще б Джессіка виграла, ніж Богдан"; "А Богдан без каблучки"; "Джессіка так скромно одягнена, несхоже на неї", — повідомляють вони.

Раніше повідомляли, поцілував руку і відвіз: кохана "Холостяка" Іраклі Макацарії сховалася з невідомим чоловіком.

Як повідомляв Знай.ua, Віра Кекелія з кварталу разом з Анітою Луценко покрутили пружними попками.

Знай.ua писав, 19-річна дівчина Макацарії змусила коханого смикати ніжками в стилі TikTok.