Реаліті-шоу "Холостяк-11" далеко не всіх задовольнило своїм фіналом. Так, Михайло Заливако віддав перевагу Анні Богдан, А не улюблениці публіки - Юлії Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка".

Юля частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч осіб.

Зараз красуня вирішила відверто відповісти на питання, яке сильно цікавить її шанувальників.

Так, Бельченко у своїх Stories вирішила повідповідати на різні питання підписників і одним з них запитав, чи був у неї інтим з Михайлом Заливако на проекті.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Друзі, я розповідала людині про судочки і гречку. Який секс?"- відповіла Юля "Зайка".

Нагадаємо, під час шоу між Юлею і Михайлом була особлива "хімія". Вони завжди багато цілувалися. А вже перед самим фіналом у них було романтичне побачення в кімнаті з величезним ліжком.

Через ці деталі телеглядачі почали підозрювати, що у Заливако і "Зайки" міг бути інтим на проекті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Нещодавно "Зайка" торкнулася дуже важливу тему в соцмережах – онкологію. Дівчина супроводила пост відвертою фотографією, на якій вона зображена напівоголеною.

Як повідомляє портал «Знай.иа» За Юлю зайчика хворіли мільйони, а Заливако вибрав Богдан: чим запам'яталася найяскравіша учасниця "Холостяка". Ця дівчина вразила всіх і нікого не залишила байдужим

Також «Знай.иа " писав, що Абсолютно гола Юля " Зайка "опинилася у ванні подруги після" Холостяка": цілувалася з її"другом". Юля "Зайка" поділилася ідеєю для проведення часу з подругою