Відомий український психолог Наталія Холоденко має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч осіб.

Громадськість сколихнула новина про смерть відомого хореографа Григорія Чапкіса. Артист помер в ніч на 14 червня на 92-му році життя. Не могла не відреагувати на таку сумну новину і Холоденко.

Наталя висловила свої співчуття і зазначила, що не стало унікальної людини, яка надихала всіх ніколи не зупинятися.

За словами психолога, вона щаслива, що їй вдалося познайомитися з такою легендарною людиною особисто.

"Вчора не стало унікальної людини, яка всіх нас надихала ніколи не зупинятися. 91 рік яскравого життя, стрункості і руху. Я така щаслива, що вдалося бути знайомими особисто, такі люди на Землі закінчуються....",- написала Наталія Холоденко в пості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Світла пам'ять Григорію Чапкісу 😢"," унікальна була людина Чапкіс 😢 😢 😢 запальничка", " дуже шкода💔 💔 💔 🙏. Людина, яка любила життя і прожила її гідно, як сам хотів ... приклад для багатьох!", "Царство Небесне, прекрасне життя", " дуже шкода, унікальна особистість!Пам'ять про нього буде в наших серцях😢 🙏", "дуже шкода, світла пам'ять таланту!",- висловлювали свої співчуття шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, протягом останнього року Григорій Чапкіс двічі потрапляв в реанімацію, а ще в грудні 2020 лікарі діагностували двостороннє запалення легенів. Через деякий час він скував ноги і спину. Про смерть Чапкіса повідомив його старший син Грег, який живе в США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський розповів про останні слова підтримки Чапкіса на "Танцях з зірками": "рухатися до останнього подиху"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Помер Григорій Чапкіс: Горбунов, Нікітюк, Завадюк, Джеджула згадують, яким був хореограф

Також «Знай.иа " писав, що Учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко згадала страшне після смерті тата: "я хвора або на мені прокляття?"