На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лілії Ребрик з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона у вишуканій білій сукні, яка грайливо оголює тендітні плечики красуні. На противагу повітряному образу Ребрик «працюють» довгі важкі сережки у вухах – вони ніби трохи приземлюють ефімерну легкість витонченої сукні зірки.

«Гарний початок тижня… Багато планів! Тільки вперед! Якщо відпочиваєте - запалюйте… Якщо працюєте - дихайте!», - підписала вона знімок.

У коментарях підписники захоплюються відпочинком зірки.

«Гарнюща! Що за сукня?», «Гарного дня і плідного тижня!», «Якщо працюєш, дихати не треба, арбайтен і вперед - якщо і будувати, то до неба», «Вдалого Вам тижня! Вдячний за селфі», - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«У вас сьогодні дуже гарний образ!», «Лілічка, яка ти красива! Дивилася сьогоднішній ефір! Впевнена, що завтра буде такий же супер! Побачимось завтра!», «Як завжди, розкішна, а сьогодні особливо гарна! Жінка-натхнення! Прекрасного нового тижня життя!", - додають фанати.

Нагадаємо, ніжна Лілія Ребрик здивувала новими талантами, чоловiк в захватi.

Цього разу знаменитість поділилася справами, які встигла зробити за день і похвалилася своєю розтяжкою.

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч та Лілія Ребрик у День захисту дітей допомогли маленьким українцям"попрацювати дорослими"

"Знай.ua" писав, Лілія Ребрик влаштувала "розбір польотів" через сказ у травні: "Ювілей"