Кожен городник мріє виростити шикарний урожай перців. Допомогти в цій справі можуть наші поради.

Так, висаджуючи розсаду перцю в грунт, не поглиблюйте їх ні в якому разі - це не томати.

Нічого страшного якщо ваша розсада зацвіла і зав'язала плоди, в парнику рослина дуже швидко "приходить в себе" і плоди, які зав'язалися починають швидко рости. У відкритий грунт розсаду з квітками і зав'язями висаджувати не рекомендується.

У міжряддях обов'язково посадіть кущики низькорослих сортів "добрих сусідів", таких як календула або чорнобривці. Ці рослини дозволять позбавитеся від шкідників, що від листогризучих, що від почвеннних.

Вирощування перцю, фото: Щоденник дачника / Телеграм
Вирощування перцю, фото: Щоденник дачника / Телеграм

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А ось квітучі в міжряддях коріандр і петрушка привертають до перчиків комах-запилювачів. Також добре приманюють комах-запилювачів шкурки бананів і яблук.

Під час вегетації перці необхідно обрізати. Не бійтеся сильно вкоротити пагони, які витягнулися, всі відростки нижче головної розвилки стебла і гілочки всередині крони, які знаходяться в тіні - все одно нічого на них не виросте.

І останнє - регулярний збір врожаю спонукає рослини формувати нові плоди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як виростити Солодкий горошок на власному городі - кілька простих дій. Експерти розповіли про те, як можна виростити Солодкий горошок. Спеціально для тих, хто старанно зайнявся своїм городом.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Як врятувати капусту від шкідників за допомогою зубної пасти: дивний, але дієвий метод. У мережі з'явився черговий лайфхак для господарів, які переживають за свій урожай на городі.

Також «Знай.иа " писав, що Виганяємо шкідників з городу золою: дієвий рецепт суміші для чистого врожаю. Зола відмінна помічниця або захист від усіх городніх шкідників