Рятувальникам Чернігівської області минулого тижня довелося надавати допомогу братам нашим меншим. Про це розповіли на сторінці ДСНС.

Як зазначається, 13 червня о 09:35 на пульт керування оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення від місцевих мешканців, які просили врятувати диких каченят, що застрягли на дамбі в обласному центрі.

Співробітники ДСНС прибули на споруду, що розташована на ріці Стрижень поблизу вулиці Берегової, і виявили там диких каченят. Виявилося, що, крім маленьких птахів, у пастку дамби потрапила ще й болотяна черепаха.

Скрін, Facebook, ДСНС
Скрін, Facebook, ДСНС

Скрін, Facebook, ДСНС
Скрін, Facebook, ДСНС

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Скрін, Facebook, ДСНС
Скрін, Facebook, ДСНС

Скрін, Facebook, ДСНС
Скрін, Facebook, ДСНС

Самостійно врятуватися з полону тварини не могли і потребували людської допомоги.

Врятованих зі шлюзу дамби чотирьох каченят та черепаху оглянули. Тварини не постраждали, тому їх одразу ж відпустили на волю.

«Які ж ви прекрасні люди!», «Дякую вам!», - пишуть у коментарях до повідомлення захоплені українці.

Раніше ми писали про те, як у Челябінській області (Росія) сміливі школярі в останню хвилину врятували бездомного собаку – несло на крижині.

Нагадаємо, українські рятувальники витягли тремтячого цуценя з того світу: з каналізації в теплий будинок.

Як повідомляв портал Знай.uа, маленький кіт впав з четвертого поверху і застряг на козирку під'їзду: не впорався б без рятувальників.