Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

А зараз фотографії жінки з'явилися не на її акаунті, а в профілі відомого українського проекту "Зірковий шлях". Користувачам показали два знімки: один був зроблений ще в 2004 році, а другий зовсім недавно.

Світлана Лобода, скріншот з відео
Світлана Лобода, скріншот з відео

У них запитали, який колір волосся більше йде Світлані Лободі. І українці розділилися на два табори - одним подобається співачка на архівній фотографії, іншим на новенькій.

"Співачка Світлана Лобода 2004 року і зараз. Що скажете, який колір волосся @lobodaofficial йде більше? ⚡", - йдеться в публікації.

"2 варіант топчик", "2 образ краще", "Аби за губами було видно волосся. А взагалі блондинкою😍", "Красива!)👏😍", "Раніше була красунею, може тому що молода", "Красива завжди, але такок відчуття, що це 2 різних людини", "Номер 1 не дуже накачаний", "Навіщо взагалі цю сепаршу постити. Краще викладіть її фото з Премії муз тв", "Страшко👎", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Лобода)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лобода)

Нагадаємо, Світлана Лобода показала, що стоїть за ідеальною фігурою: "Ледве дихаю"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Собчак проїхалася по екс-продюсеру Лободи Нателлі через Кіркорова: "П*зданула зайвого"

Знай.ua писав, Крапівіна пішла від Лободи після скандалу з Кіркоровим: "Яйця розміром з будинок"