118-річна японка була визнана найстарішою людиною, яка живе в цьому світі.

Йдеться про Кейн Танака, яка народилася в 1903 році. Це дата запуску першого літака братами Райт, передає телеграм-портал"Книга рекордів".

Два з половиною місяці на зад вона відсвяткувала день народження в будинку людей похилого віку. Танака любить шоколад і кока-колу., а також вільний час витрачає на різні фізичні вправи. Вона любить гру логічну гру "Реверсі".

Коли у неї запитують секрет власного довголіття, вона відповідає:»їсти смачну їжу і вчитися".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Танака є гордістю Японії і передбачається, що вона братиме участь в естафеті олімпійського вогню протягом двохсот метрів. Японка повинна була взяти участь у такій естафеті ще в 2020 році, проте через пандемію Олімпіаду в Японії перенесли на 2021.

Відзначимо, що рекорд з довгожительства належить француженці Жанні Кальман. Вона пішла з життя в 1997 році у віці ста двадцяти двох років.

Також відомо, що нещодавно помер довгожитель з Інгушенії Аппаз Ілієв, який народився ще в позаминулому столітті. Він був останньою людиною на Землі з тих, хто народився в 19 столітті. Глава держави, підтверджуючи смерть чоловіка, заявив, що Аппаз Лоросович зумів пережити зміну епох і поколінь. Йому також вдалося виростити 8 дітей, 35 онуків і 20 правнуків, залишаючись людям життя старцем при доброті в серці.

Нагадаємо, "Сліпий" українець підкинув гирю і потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Як повідомляв "Знай.ua", жінка народила десять дітей і встановила світовий рекорд: 7 хлопчиків і 3 дівчинки

Знай.ua писав, наїв 635 кілограм: історія найважчого чоловіка сколихнула світ