Українська танцівниця Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським, розмістила в Instagram фото з покійним хореграфом Григорієм Чапкісом.

Як відомо, 91-річна легенда українського шоу-бізнесу помер у ніч на 14 червня після тривалої хвороби.

Улюблениця Чапкіса на "Танці з зірками" Шоптенко зазначила, що сильніше парнера у неї вже не буде.

"Не стало Григорія Миколайовича, людини з колосальним життєлюбством і талантом. У його серці завжди звучала музика, кожен його крок був частиною великого танцю довжиною майже в століття. Метр довів: щира любов до творчості і самовіддача робить людину вічно молодою – такою, якою залишиться Григорій Миколайович для всіх нас. Я щаслива, що мені пощастило знати його особисто. Ніколи не забуду наш вальс на 90-річному ювілеї – у мене не було партнера сильнішого. І напевно вже не буде. Спочивайте з миром, Григорій Миколайович. Це був великий танець", - написала хореограф.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

До речі, переможниця 6-го сезону танцювального шоу, "Холостячка" Ксенія Мішина також не стримала емоцій після новини про смерть Чапкіса.

"У нашій пам'яті... Царства небесного", - висловила співчуття акторка.

скріншот

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про останні слова підтримки Чапкіса на "Танцях з зірками": "Рухатися до останнього подиху".

Як повідомляв портал Знай.uа, Могилевська зі сльозами звернулася до покійного Чапкіса: "Дякую за наше весілля".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк трепетно вшанувала пам'ять покійного Григорія Чапкіса: не стримала сліз.