Відома українська прима-балерина Катерина Кухар частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

А зараз стало відомо, що жінка випустила своїх перших лебедів і заявила про плани на майбутнє. Це сталося в Національній опері України. Там пройшов фінальний випускний концерт Київського державного професійного хореографічного коледжу. Ним протягом року керувала Катерина Кухар. А на заході були присутні такі ведучі як Анастасія Даугуле з телеканалу "Інтер" та Олександр Безсмертний.

Катерина Кухар, фото з вільних джерел
Катерина Кухар, фото з вільних джерел

Зал Національної опери був заповнений повністю, адже на виставу приїхали посли багатьох країн світу (Німеччини, Іспанії, Індії, Австрії, Канади та ін.) та керівники інших українських театрів.

Глядачі залишилися в захваті. Всі вони відзначають хорошу програму двохактного концерту, що включає в себе класичний репертуар і сучасну хореографію. Катерина Кухар теж була присутня на сцені, але не на пуантах, а на підборах і лише з вітальним словом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Катерина Кухар, фото з вільних джерел
Катерина Кухар, фото з вільних джерел

"Я вперше на сцені Національної опери була в якості керівника коледжу, це для мене дуже велика відповідальність. Надзвичайно важко і боязко, турбувалася за кожного з дітей, пам'ятаю яке говорила кожному з них зауваження, дивлюся він, або вона його зрозуміли. Хвилювалася за їх техніку, щоб у них все вийшло. У них був важкий рік, для артистів балету локдаун – це просто кара", - заявила Катерина Кухар за лаштунками.

Катерина Кухар, фото з вільних джерел
Катерина Кухар, фото з вільних джерел

Здавалося, за її словами, що набагато легше і виступити самій, бо переживанням не було меж. Напередодні заходу Кухар була в коледжі з дев'ятої ранку до дев'ятої вечора, а в день концерту прокинулася о шостій ранку. У липні Катерина планує почати ремонт в кампусі, в якому проживають маленькі українці. Це займе, за підрахунками балерини, близько двох років, якщо все буде йти за планом і ніхто їм не завадить.

Вона додала, що раніше вони змогли зробити ремонт у вбиральнях, душових і роздягальнях. Тому діти виявляють подяку, так як тепер можуть спокійно прийняти душ, а не гріти воду в чайнику.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Нагадаємо, Катерина Кухар звернулася до Стоянова В день його 33-річчя: "Тіло обьято пожежею"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Кухар "попрощалася" з балетом заради кіно, українці в захваті: "Витончена, як статуетка"

Знай.ua писав, Женя Кіт з "Танців з зірками" похвалився нереальною розтяжкою дружини: Кухар є куди прагнути