Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік не особливо часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч користувачів.

Нещодавно 55-річний артист поділився у своїх Insta Stories кумедним знімком, на якому зображена його молода дружина і концертний директор Катерина Репяхова.

Вагітна дівчина нібито сидить за святковим столом, на якому повно різних страв. Варто зазначити, що навіть на Новий рік не у кожного українця буває такий щедрий стіл.

Катя Репяхова, скріншот з відео
Катя Репяхова, скріншот з відео

Як відомо, в неділю, 13 червня, Репяхова відсвяткувала в колі родини свій 27-й день народження. Вже зараз дружина Віктора Павліка знаходиться в пологовому будинку в Києві та готується до появи на світ сина Михайла.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Катерина після дня народження", - жартівливо підписав кард артист.

Катерина Репяхова, скріншот з Insta Stories Віктора Павліка

Раніше ми писали про те, що вагітна дружина Віктора Павліка народжує: Катерина Репяхова показує процес на відео. Дівчина вирішила висвітлювати процес народження дитини.

Нагадаємо, вагітна дружина Віктора Павлика розповіла, як завоювала чоловіка: "Випадково вийшло". Дівчина розповіла, як познайомилася із зірковим чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік "спалився" в лазні перед пологами дружини: добре сидить. Співак відправився в лазню, поки молода дружина готується до пологів.

Також портал Знай.uа писав, що Дружина Віктора Павлика сильно захворіла перед пологами: "Перемерзла". Катерина Репяхова повідомила погану новину.