У США штаті Іллінойс стався вибух на хімічному заводі мастильних матеріалів і технічних масел. Це призвело до масштабної пожежі на підприємстві.

На даний момент сімдесят співробітників даного підприємства були евакуйовані, розташованого в селі Роктон. За словами начальника пожежної служби, передає портал mystateline. Ситуація може призвести до екологічної катастрофи, тому була оголошена загроза зараження.

Жителів навколишніх регіонів В радіусі однієї милі просять евакуюватися через потенційно небезпечні викиди. Масивний Темний шлейф диму тягнеться на південний схід від багаття, обсипаючи дощем попелу і сміття на жителів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляють представники заводу Chemtool Rockton, на якому сталася дана пожежа, повідомляють, що НП почалося о сьомій годині ранку. Також вони зазначають, що їм невідома причина пожежі.

Сама компанія виробляє рідини, мастильні матеріали і консистентні мастила, які поширюються по всьому світу.

Нагадаємо, раніше Волога, цвіль і розмиті печатки: Українка в "Новій пошті" попрощалася з важливими документами. Пакет c документами прийшов мокрий, з цвіллю і розмитими печатками

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Нова пошта" оголосила про нововведення: тепер це зможе зробити кожен українець. Тепер клієнти можуть самостійно через сайт Нової Пошти управляти своєю доставкою.

Також "Знай.uа" писав, що "Нова пошта" змушує своїх співробітників працювати понаднормово і штрафує за будь-яку провину: "Мінус 1500 гривень". Колишні співробітники "Нової Пошти" розповіли про жахливі умови роботи на компанію.