Леся Нікітюк приїхала до Львова. Відповідне фото з'явилося на її офіційній сторінці в Instagram.

Українська телеведуча давно була у вітчизняному шоу-бізнесі. Багато хто пам'ятає знаменитість ще з часів передачі "Розсміши коміка". Тоді вона разом з подругою Олею змушували сміятися майбутнього президента Володимира Зеленського.

Леся Нікітюк, скріншот: Youtube
Леся Нікітюк, скріншот: Youtube

Однак по-справжньому вона стала популярною після передачі "Орел і Решка", де все е запам'ятали як ведучу з особливим почуттям гумору. З того часу соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона осіб.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нещодавно вона опублікувала фотографію з аеропорту Львова. На ній вона постала в спортивних штанях з діркою, джинсовій курточці і темному топі.

"Львів люблю, красиво, смачно, весело ... ну і знамениті плантації кави", - повідомила вона.

Передплатники відразу ж почали коментувати пост своєї улюблениці. Хтось погодився з її втішними словами про Львів, а комусь не сподобався зовнішній вигляд.

"Найкрасивіше місто. Дуже і дуже хочу приїхати до Львова!"; "Львів любить тільки сильних";"що це, реклама рваних штанів"; "Дірка неприродно виглядає"
, - повідомляють вони

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.