Збірна Іспанії зіграла в нічию зі збірною Швецією на домашньому стадіоні.

Матч проходив у Севільї. Незважаючи на те, що "Червона фурія" володіла м'ячем вісімдесят відсотків часу, конвертувати його в результат не вдалося, передає портал ua-football.com.

Шведи непогано зіграли в контратаках і при цьому двічі ледь не забили гол у небезпечних контратаках.

Серйозних моментів у іспанців було двоє, і обидва в першому таймі-спершу дані Ольмо впритул головою розстрілював ворота, але виручив Ольсен; ну а потім Мората вийшов на побачення з голкіпером, але вже звично пробив повз ворота.

В іншому матчі групи збірна Словаччини обіграла Польщу з рахунком 2:1. Почасти поляки програли через автогол Войцеха Щесни. Цей випадок унікальний протягом 60 років для таких змагань.

"Євро-2020", скріншот: Футбол
"Євро-2020", скріншот: Футбол

Зазначимо, що 11 червня 2021 року розпочався довгоочікуваний Чемпіонат для всіх футбольних фанатів "Євро-2020", який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19). Приставка 2020 залишилася як комерційний хід. Це перший Чемпіонат Європи, який проводиться не на території однієї конкретної країни, а на стадіонах різних держав.

Нагадаємо, депутат Путіна обурився формою збірної України на Євро-2020: "А у кого це бомбить?"

Як повідомляв "Знай.ua", "Кріштіану - не топовий": колишня зірка "Шахтаря" Малиновський розповів про заповітну мрію та італійську кар'єру

Знай.uа писав, можна квартиру купити: українці дізналися, скільки отримали гравці збірної Шевченка за вихід на Євро-2020