Відомий український співак Віктор Павлік і його 27-річна дружина Катерина Репяхова стали батьками, про це щасливий виконавець заявив на своєму акаунті в Instagram.

Віктор опублікував зворушливе спільне фото з коханою і новонародженим малюком з пологового будинку, проте обличчя дитини показувати не став.

Так, артист повідомив, що 15 червня о 2:40 ночі на світ з'явився їх з Катериною син, якого пара назвала Михайлом. При цьому знаменитість повідомив також зріст і вагу хлопчика - 53 см, 3400 грам.

Варто нагадати, що сім'я зіграла весілля в травні 2020 року, Катерина молодше зіркового обранця на 27 років. Для Репяхової син став первістком, а ось у самого Павліка вже є двоє дітей від попередніх шлюбів - син Олександр і донька Христина. Ще один син виконавця, Павло, від третьої дружини Лариси Созаєвої, загинув у серпні 2020 року після боротьби з онкологією.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Сьогодні, 15 червня, 2021 р.

В 2:40,

Михасик Павлік

53 см, 3400

Слава Господу Богу !"

Фолловери почали вітати пару: "Щиро вітаю з народженням синочка 🎉🙏❤️😇", "❤️ ми всі чекали на нього ! Слава Богу🔥", " вітаю вас дуже, дуже! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Нехай росте здоровеньким. Матусі здоров'я 👏👏👏👏👏👏👏", "Щиро Вітаю з поповненням в родині 🍾".

instagram.com/viktorpavlik/?hl=ru

Нагадаємо, Віктор Павлік "затусив" далеко від вагітної дружини, Репяхова схвалила

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павліка

Також Знай.uа писав, вагітна дружина Віктора Павліка пустилася берега