Стало відомо про те, що в Румунії розбився автобус з українцями. Двоє людей загинуло, і ще двоє перебувають у важкому стані.

Про це повідомив прес-секретар Міністерства справ Олег Ніколенко.

На трасі Діва-Недлак в Румунії сталася ДТП за участю громадян України. Вони прямували маленьким автобусом з України до Чехії.

Після цього водія затримали, і почали його допитувати. За попередньою версією, водій не впорався з керуванням, і транспортний засіб зіткнувся з вантажівкою, яка їхала попереду.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Аварія в Румунії, фото: скріншот з відео
Аварія в Румунії, фото: скріншот з відео

У Міністерстві закордонних справ заявили, що всередині автобуса в той момент перебувало 16 українців, і один громадянин Молдови. Крім цього, серед них була також восьмирічна дитина.

Аварія в Румунії, фото: скріншот з відео
Аварія в Румунії, фото: скріншот з відео

Повідомляється, що українські дипломатичні представники почали взаємодію з румунськими співробітниками правоохоронних органів, щоб з'ясувати всі обставини ДТП.

Аварія в Румунії, фото: скріншот з відео
Аварія в Румунії, фото: скріншот з відео

Сталася трагедія вранці понеділка, 14 червня о 3:40. У важкому стані перебувало 3 людини, а ще 12 отримали різні травми, які не несуть загрозу для життя. В однієї жінки навіть стався серцевий напад, а в інші пасажири серйозно не постраждали.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України.

Як повідомляв Знай.ua у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.ua писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг. Інцидент стався 4 березня близько 16:00. Як повідомляється, чоловік якимось чином опинився під поїздом, і йому відрізало ноги.