Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик має багато шанувальників. Тому аби бути з ними ближчою зірка активно веде свою сторінку в Instagram, тут вона ділиться з ними новими світлинами чи цікавими подробицями з життя.
Цього разу Лілія Ребрик опублікувала кумедні літні фото у легенькій шифоновій сукні. На фото телеведуча позує сидячи у човні, проте човен цей не на воді, а просто стоїть на газоні серед зелені.

Лілія Ребрик, фото з instagram
Лілія Ребрик, фото з instagram

На одній з фото Ребрик позує разом зі своїм колегою телеведучим Анатолієм Анатолічем. Він вдивляється у далину стоячи на краю човна, а Лілія Ребрик ніби-то веслує.

Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч, фото з instagram
Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч, фото з instagram

" Надворі стає дедалі тепліше і знову хочеться на море🌊. Діліться своїми планами на літо! Хто куди поїде? Дражніться)", - написала Лілія Ребрик.

Користувачі мережі одразу ж прийнялися коментувати новим пост в Instagram Лілії Ребрик.

"23 червня їду в табір до 9 липня, а потім в Мінськ ", "Плануємо теж відпустку на море в серпні. Ну а поки будемо задовольнятися турбазами місцевими", "Красуня", "Боже як красво😍 Ви такі класні з Анатолієм, ведучі. Дивлячись на вас стільки ідей і думок з'являється, і хочеться щось зробити🔥 ", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, ніжна Лілія Ребрик здивувала новими талантами, чоловiк в захватi. Знаменитість поділилася справами, які встигла зробити за день і похвалилася своєю розтяжкою.

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч та Лілія Ребрик у День захисту дітей допомогли маленьким українцям"попрацювати дорослими"

"Знай.ua" писав, Лілія Ребрик влаштувала "розбір польотів" через сказ у травні: "Ювілей"