Українці все частіше почали скаржитися на якість товарів у місцевих супермаркетах. Цього разу під роздачу потрапив твердий сир.

Новина про це опублікована в Telegram-каналі "Чорний список", де автор детально розповів про проблему, з якою йому довелося зіткнутися днями.

Покупниця прийшла в магазин під назвою "Копійка", що знаходиться в Одесі за адресою Старосінна площа, 1а. їй, по всій видимості, потрібно було придбати сир, куди вона і вирушила.

Як тільки вона взяла продукт в руки, відразу запідозрила щось недобре. Придивившись, Жінка все зрозуміла-на сирі була цвіль, а це значить, що продукт зіпсований.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Зіпсований товар, фото: скріншот
Зіпсований товар, фото: скріншот

"Магазин #Копійка на Старосінній площі, 1а. на полицях сир з неблагородною цвіллю. # Одеса " - сказано в повідомленні.

Незадоволена клієнтка також зробила фотографію як доказ.

Користувачі в коментарях відзначили, що подібне в даному магазині відбувається досить часто, і більш того, поділилися також доказами.

Також було зазначено, одні й ті ж порушення там постійно, але нікому немає до цієї справи.

"Одні й ті ж нарущення, але магазинам пофігу)";

"Нічого страшного, наліплять іншу назву і піднімуть ціну за цвіль)" - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Чи вирішували покупці якось дану проблему-невідомо.

Нагадаємо, раніше У " Пузатій Хаті "клієнту попалася котлета з поліетиленом: як виглядає" новий рецепт " фаршу Наживо.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Після таких покупок-тільки в душ: магазин модного одягу налякав українців примірочними з брудом.

Також "Знай.ua" писав, що Після розморожування вже зовсім не 400 грам: українець роздрукував упаковку з креветками і показав реальну вагу і обман магазину.