Молода модель і блогерка Юлія "Зайка", яку на проєкті "Холостяк" під самий кінець відкинув харківський бізнесмен Михайло Заливако і віддав перевагу Ані Богдан, продовжує радувати своїх мережевих шанувальників.
Не секрет, що "Зайка" частенько радує своїх підписників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.
Однак цього разу користувачі мережі знайшли її блог і вирізали дуже ніжні кадри з Юлією і молодим хлопцем. Про це стало відомо завдяки новій публікація користувача holostyak_fan в мережі TikTok.

Юлія "Зайка" і хлопець, скріншот: TikTok
Юлія "Зайка" і хлопець, скріншот: TikTok

На опублікованих кадрах все в класичному стилі. Юлія на обличчя наклала маску "зайчика" і позувала з хлопцем під популярну серед молоді композицію дуету МОТа і Jony "Лилии". Ось такі виходять "тіктокові" кадри. Ми знаємо, що шанувальникам романтичного реаліті "Холостяк" дуже подобаються подібні відео.

Юля Зайка, Холостяк, скріншот
Юля Зайка, Холостяк, скріншот

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Юлія пішла з таємничим незнайомцем на побачення і зважилася розповісти про те, як же все пройшло. Юля зазначила, що знаходилися вони в дуже красивому кафе, яке чоловік вибрав особисто. До того ж, українець чекав її біля входу, коли вона прийшла і виглядав, за її словами, просто шикарно, включаючи аромат, стиль одягу і зачіску. Протягом усього побачення вони їли, дуже багато сміялися, базікали і пили каву.