Популярний український артист Олексій Завгородний, більш відомий як Позитив, нещодавно шокував своїх прихильників новиною про розлучення зі своєю дружиною Анною Андрійчук після 15 років стосунків.

Проте, Позитив не випадає із музичного життя і активно ділиться цікавим моментами на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, де на нього підписано 614 тисяч читачів.

Цього разу артист в інстаграм-сторіс показав відео за участю продюсера та чоловіка співачки Насті Каменських Олексія Потапенка (Потапа) та гурту "Мозги".

Гурт Мозги, instagram.com/positiff
Гурт Мозги, instagram.com/positiff

Гурт Мозги, instagram.com/positiff
Гурт Мозги, instagram.com/positiff

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Гурт Мозги, instagram.com/positiff
Гурт Мозги, instagram.com/positiff

"Спасибі пацани, було добре. mozgiband", - написав Позитив в описі до опублікованих кадрів.

На відео він показав вишуканий стіл, за яким сидів Потап та учасники гурту, який ледь не прогинався від великої кількості різноманітних страв.

"Коблево-Ізмір🛩 політ нормальний)) концерти пішли, це радує дуже))) оживаємо! g200-g400 Тудим сюдим спасибі 🙏 за життя і любов! І за @mozgiband", - написав артист у новому дописі на своїй сторінці.

Нагадаємо, поки Каменських вдома, Потап розважився серед справжньої екзотики: "Ого, який!". Потап поділився яскравим кадром, позуючи серед рослин

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каменських показала, якою "звабою" забавляється без Потапа: "Для гарного настрою". Настя Каменських поділилася яскравим літнім фото в жовтій футболці

Також "Знай.ua" писав, Настя Каменських змила весь макіяж і показала, якою її бачить Потап: "Звідки ти взялася?". Популярна виконавиця постала в несподіваному образі.