Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Цього разу 33-річна ведуча поділилася свіжим фото, зробленим на київському Подолі. Леся позує в обтягуючому костюмі тілесного кольору, куртці та босоніжках.

Варто зазначити, що в підписі до знімку задалася питанням, як зберегти відносини з хлопцем, який заробляє менше, ніж дівчина.

"Опрос!?! Як почуває себе чоловік поруч з дівчиною, яка заробляє більше? Фігово однозначно 😁 Як зберегти такі відносини? Є в мене психологи і радники в підписках?" - поцікавилася у підписників Леся.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Я б радив чоловіку, який поруч задуматися більш глобально і шукати можливі варіанти для збільшення доходу!", "Зараз більшість жінок більше заробляє", "Ніхто не знає, що його чекає завтра, сьогодні - ти, завтра - він. Нехай думає, чи достатньо він приділяє уваги і любить 🥰", - написали коментатори.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк показала вагітний животик на всю Україну: "Скоро тут буде малюк".

Нагадаємо, Леся Нікітюк повернула Instagram і закрила рота хакеру: "Розумію, хто це зробив".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк з обличчям Гордона перелякала українців у Іnstagram: "П**да тобі".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк одягла костюм "останній шанс": "Максимально Кайлі Дженнер".