Анна Богдан порадувала шанувальників черговим фото з "Холостяком" на відпочинку. Пост з'явився на її офіційній сторінці в Instagram.

Анна Богдан (Сторожук) працювала турагентом і моделлю. Її життєве кредо: не чекати приходу щастя в своє життя, а знаходити його кожен день. Ймовірно, така позиція допомогла їй перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

І це попри те, що на шоу у неї було багато серйозних конкуренток.

Нещодавно зіркова парочка поїхала разом на відпочинок до Туреччини. Це не дивно, адже сама переможниця останнього сезону обожнює подорожі.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ще одна наша спільна подорож. Як же круто розділяти разом ці емоції Каппадокія летить в скарбничку збулися бажань. Попереду ще багато-багато міст і країн, які ми хочемо відвідати разом. А які міста / країни ви мрієте відвідати?
, - повідомила вона.

Замість відповіді користувачі Інстаграма в основному почали хвалити парочку.

Красиві";" Будьте щасливі"; " Хочу хоч раз побувати закордоном. Ніде не була"; "ось закінчу 2 фотоальбому і відправлюся до Туреччини"; "ще трохи Помандруйте, а вже потім буде нове життя. І вона буде називатися заміжжя
, - пишуть користувачі популярної соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.