В Одесі у місцевих жителів стався конфлікт у місцевих жителів з правоохоронцями. Все через продавця черешні.

З'явилося відео, в якому місцеві жителі відбивають у місцевого дільничного молодого хлопця. Торгівця затримали із застосуванням сили як особливо небезпечного злочинця, уклавши обличчям на землю, передає телеграм-портал "Одеса як вона є".

При цьому місцеві жителі скаржаться на те, що поруч є стихійний ринок, який ніхто не чіпають. Є припущення, що хлопець відмовився платити хабар.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Відзначимо, що зараз на черешню досить висока ціна. В результаті холодної весни, вегетація рослин затрималася на цілих два тижні. У зв'язку з цим, в Україні помітили зростання цін на овочі та фрукти.

Експерти говорять про те, що таке подорожчання цілком обґрунтоване, адже весна була дійсно холодна, і вегетація рослин затрималася як мінімум на два тижні.

Наприклад, в Одесі покупці помітили черешню, один кілограм якої коштує «всього лише» 680 гривень.

Нагадаємо, раніше У " Пузатій Хаті "клієнту попалася котлета з поліетиленом: як виглядає" новий рецепт " фаршу Наживо.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Після таких покупок-тільки в душ: магазин модного одягу налякав українців примірочними з брудом.

Також "Знай.uа" писав, що Після розморожування вже зовсім не 400 грам: українець роздрукував упаковку з креветками і показав реальну вагу і обман магазину.