Відомий український журналіст, телеведучий і коментатор всіх "красивих футболів" Віктор Вацко не стримався і вирішив розставити всі крапки над "і" в темі, яка розлетілася по багатьом ЗМІ. Віктор Вацко заявив, що жодного конфлікту між гравцями збірної України з футболу Андрієм Ярмоленком і Марлосом не існує.

За його словами, це роблять "друзі, яких і ворогам не побажаєш". Журналіст написав великий пост в Instagram, де навів чіткі аргументи зі своїх джерел, що це робиться для того, щоб роз'єднати футбольне співтовариство, перед відповідальним матчем головної команди України на "Євро-2020".

Про це Віктор Вацко написав на своїй сторінці в мережі Instagram.

Публікація Віктора Вацка, скріншот: Instagram
Публікація Віктора Вацка, скріншот: Instagram

"Прочитав сьогодні уже навіть у німецькому Bild про конфлікт між Ярмоленком і Марлосом. Учора говорив із різними людьми, наближеними до нашої збірної. Сьогодні розмовляв з Ярмолою. Всі!!! Всі в один голос твердять: ніякого конфлікту Ярмоленко-Марлос і близько не було! Андрій каже, що вони з Марлосом взагалі навіть словом не перекинулись.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І ніякого конфлікту, ніякої напруги в роздягальні збірної немає!!! Між жодним із футболістів!!! Атмосфера у команді - топ !!! І я не розумію НАХ*РА розганяти фейкову історію про нашу команду нашим же медіа перед найважливішим матчем турніру? Нах*ра нагнітати, щось із чогось висмоктуючи??? Якби це мало під собою бодай хоч трішки правди. Але ж це - абсолютний п***ьож!!! З такими "друзями" і ворогів не треба.

Ми всі повинні зараз бути з командою, не заважати, не шкодити, підтримувати! А час для аналізу, висновків, критики настане пізніше - за фактом глобального результату! Ми уже пройшли історію поразки 0:4 у стартовому матчі, після якої дісталися чвертьфіналу чемпіонату світу! Тому зараз - тільки спокій і тільки підтримка! Слава Україні!!! П.С.: пардон за мою французьку. Задовбало просто.", - пише Віктор.

У свою чергу, найпопулярнішою відповіддю в коментарях виявилися слова відомого українського телеведучого, зірки програми "Орел і решка" Андрія Біднякова. Телеведучий вирішив у формі сарказму, і іронії звести все на жарт: "Нічого ти не знаєш! Наші "експерти" в засмальцьованих сорочках і з поняттям "Ліберо" знають краще за тебе! Не з тим Ярмоленком ти спілкувався! Був конфлікт! Була бійка! Були ножі! Потім вони поборолися на руках! Постояли на вугіллі! І випили по пляшці горілки (судячи з усього, з цими "експертами"). Далеко Вам до футболу, Віктор".

Коментар Андрія Біднякова, скріншот:  Instagram
Коментар Андрія Біднякова, скріншот:  Instagram

Раніше повідомляли, Ярмоленко розповів Вацко про Хей, брудні готелі і насмішки в команді: "Не так я представляв Європу".

Як повідомляв Знай.uа, Польща програла Словаччині на Євро-2020: перший за 60 років автогол воротаря.

Знай.uа писав, Олександр Зінченко заспокоїв українців після поразки Нідерландам на Євро-2020: "Краще, ніж Росія".