Михайло Заливайко і Анна Богдан розповіли про те, як живуть після закінчення 11-го сезону проекту "Холостяк". Про це стало відомо з інтерв'ю для проекту "Слава +" на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

Михайло Заливайко та Ганна Богдан дали велике інтерв'ю, де розповіли про їхнє спільне життя після проекту "Холостяк".

Анна Богдан зізналася, що кілька разів думала про відхід з проекту. Особливо ці думки не давали їй спокою, коли вона захворіла коронавірусом.

Також дівчина зізналася, що Михайло дуже турботливий і романтичний чоловік, який балує її подарунками і смачними сніданками.

Михайло Заливайко та Анна Богдан, кадр з інтерв'ю: YouTube Люкс ФМ
Михайло Заливайко та Анна Богдан, кадр з інтерв'ю: YouTube Люкс ФМ
Михайло Заливайко та Анна Богдан, кадр з інтерв'ю: YouTube Люкс ФМ

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Крім цього парі поставили запитання про колишнього чоловіка Анни, екс-голову офісу президента Андрія Богдана. Михайло підкреслив, що не переживає з цього приводу.

"Я не ревнивий чоловік і мене всі запитують: "А як ти реагуєш?". Та ніяк не реагую. Ну це було... я просто не розумію мету цих думок."- підкреслила Михайло Заливайко.

Крім цього Анна додала, що їй подобаються нинішні відносини і вона не хоче порівнювати Михайла з колишніми партнерами.

"Я можу сказати те, що у відносинах з Мішею я щаслива. Мені подобається, що він переживає, коли щось мені щось не подобається він може мене заспокоїти, він дуже адекватний і дуже розумний хлопець. Він робить так, щоб мені було добре" - сказала Ганна Богдан.

Нагадаємо, що Анна Богдан показала, як відривається з "Холостяком" на відпочинку: "Скарбничка бажань, що збулися"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Холостяк" Заливако показав залізний торс, але українці "відвернулися": "Тіматі краще"

Також, "Знай.uа" писав, що Анна Богдан поманила чоловіків модельними ніжками, "Холостяку" Заливако всі заздрять