Сьогодні, 17 червня 2021 року, збірна України зіграла другий матч на Чемпіонаті Європи-2020 проти команди Північної Македонії.

Вже на двадцять дев'ятій хвилині Андрій Ярмоленко відкрив рахунок у поєдинку і забив свій другий гол на цьому чемпіонаті. Вже через п'ять хвилин рахунок був подвоєний. М'яч у ворота Північної Македонії закотив Роман Яремчук (34 хвилина).

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Однак варто повернутися до стартового складу нашої збірної, який вийшов на поле з перших хвилин. Андрій Шевченко випустив на поле Георгія Бущана (Динамо), Віталія Миколенка (Динамо), Іллю Забарного (Динамо), Олександра Караваєва (Динамо), Тараса Степаненка (Шахтар), Руслана Малиновського (Аталанта), Олександра Зінченка (Манчестер Сіті), Миколи Шапаренка (Динамо), Андрія Ярмоленка (Вест Хем) та Романа Яремчука (Гент).

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тренер збірної Північної Македонії, ігор Ангеловський, випустив на молі Дімітрієвскі, Ніколова, Аліоскі, Мусліу, Велкоскі, Рістовскі, Спіровскі, Барді, Ельмаса, Адемі і Пандєєва.

У матчі ще не закінчився перший тайм, Україна веде з рахунком 2:0 під кінець першого тайму. Вболіваємо за нашу збірну і віримо в перемогу. Команда воїнів повинна вийти з групи! Згодом, на початку другого тайму у ворота українців призначили пенальті, який впевнено відбив Георгій Бущан. Однак на добиванні м'яч все ж опинився в сітці після удару Езджана Аліоскі.

На 83 хвилині суддя поставив пенальті у ворота Північної Македонії, який пробивав Руслан Малиновський. Голкіпер збірної противника парирував удар футболіста Аталанти. Україна виграла в другому матчі групового етапу з рахунком 2:1.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Нагадаємо, Євро-2020 став справжньою емоційною "бомбою": гол-рекордсмен, найкращий бомбардир і "смерть" на полі

Як повідомляв Знай.ua, перший гол України! Андрій Ярмоленко потужно атакував ворота Північної Македонії

Також Знай.ua писав, Марічка Падалко оригінально підтримала нашу збірну на Євро-2020: "Україно, вперед!"